GC1QGKT

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Laurinlahti: Höyrylaivoja ja viinakätköjä
Sivusto Geocaching.com GC1QGKT (Linkki kätkökuvaukseen)
Koordinaatit
N 60° 0'
E 24° 0'
(KP, GM, GC, Hain)
Paikkakunta Espoo
Omistaja OMO cachers
Tyyppi Peruskätkö
Koko Pieni
Vaikeus 2.png
Maasto 2.5.png
Piilotettu 25.4.2009


Lokit

ftf.png 26.4.2009 8:50 kh69 (FTF merkitty)
s4.png
Häly piippasi kun olin jo puolittain hereillä. Vain 8 km päässä, tässähän olisi jopa mahdollisuuksia.. Ei muuta kuin geomobiili pörräämään ja kohteeseen. Aamu oli mikä mahtavin, aurinko paistoi ja kevättä oli selvästi ilmassa.

Kätkön toteutus on oiva, etten sanoisi hämäävä. Pari kertaa ratas pyöri tyhjää kunnes välähti. Tänään _täytyy_ olla hieno päivä, bongattu kätköstä Onnenkolikko2-GC. Kätköpaikalle saapuessa Trackonfly piippasi ja OMO cachers kehoitti nappaamaan katalonialaisen GC:n eteenpäin..sehän sopii, juuri tuli käytyä kolikon esittelemässä Montserratissa loggaamassa kätkö >1000m korkeudessa.

Jäin paikalle pyörimään odottamaan seuraavia tulijoita..odotellessa läheiselle penkille tuli rouva juomaan aamukahvia. Hänkin kertoili harrastavansa lajia miehensä mukana, keskustelimme mm. Amfeista. Kesti melkein puoli tuntia kun smiley66-tiimi saapui paikalle. Huomasimme porukalla että kätköpurkin sulkemisessa on oltava erityisen huolellinen - reunojen väliin ei saa jäädä mitään (esim. minigrip-kulma) ..muuten käy sisällölle huonosti.

Pois lähtiessä huomasin tien varteen kaartavan kaksi henkilöä autolla koirien kera..olikohan solveigs?

Paikka on hieno ja ehdottomasti kätkön arvoinen. Naapuritaloista näkyy kätkölle suoraan ja rantaraitti menee vieretä - jästejä riittää

Tämä kätkö todella piristi päivää!