GCZPDC

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nyarlathotep - The Crawling Chaos
Sivusto Geocaching.com GCZPDC (Linkki kätkökuvaukseen)
Koordinaatit
80px-Muu_vaara_189.svg.png Geocaching.fi-wikillä ei ole lupaa julkaista Geocaching.comissa julkaistujen kätköjen koordinaatteja ilman omistajan suostumusta. Voit auttaa wikiä tarjoamaan parempia palveluita syöttämällä omien kätköjesi koordinaatit (alt-e). Kätkösi lisätään wikikätköjen listaan, kun muutat käytettävän mallipohjan muotoon Kätkökuvaus-GC2.
Paikkakunta Helsinki
Omistaja cthulhu0
Tyyppi Peruskätkö
Koko Mikro
Vaikeus 1.5.png
Maasto 3.5.png
Piilotettu 6.12.2006


Lokit

arvio_pieni.png 8.12.2006 03.05 Ville Saari
s3.png
Mä olin Rautapyörä-eventissä mukana, mutten osallistunut kätkön piilottamiseen, vaan pysyttelin spåran luona koko ajan. En ollut edes nähnyt kätköpurkkia ennen jemmaamista, joten tämä oli puhdasoppinen löytö käyttäen vain julkaistua informaatiota.

Mä kuvittelin, että tämä voisi olla paljon vaikeampikin kuin mitä se loppujen lopuksi oli. Löytyi helposti ja luokse pääseminenkään ei vaatinut kovin ihmeellisiä ponnistuksia. Olin näköjään ensimmäinen joka lähti oikeasti etsimään tätä sen sijaan, että olisi vain logannut löydön siitä hyvästä, että roikkui piilotustapahtumassa mukana ja pääsin myös korkkaamaan tyhjän lokikirjan. Niinpä katson olevani FTF. Kiitti kätköstä.