Ero sivun ”Geocaching Wiki Finland:Ajankohtaista” versioiden välillä

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ilmoitus wikin suojaamisesta)
Rivi 10: Rivi 10:
  
 
Tämän Wikin pitäisi nyt kokonaisuudessaan olla suojattu siten, että vain kirjautuneilla käyttäjillä on mahdollisuus muokata sivuja. – [[Käyttäjä:ExTechOp|ExTechOp]] 14. maaliskuuta 2010 kello 13.28 (UTC)
 
Tämän Wikin pitäisi nyt kokonaisuudessaan olla suojattu siten, että vain kirjautuneilla käyttäjillä on mahdollisuus muokata sivuja. – [[Käyttäjä:ExTechOp|ExTechOp]] 14. maaliskuuta 2010 kello 13.28 (UTC)
 +
 +
=== Wikin päivityshistoriaa, tietoa muutoksista ja sen semmoista ===
 +
 +
<b>2013-02-27 21:41 (UTC+2):</b> Ajattelin tähän alkaa listailemaan juttua muutoksista. Geowiki sai tässä kuluneen viikon aikana uuden isännän kun minä, [[Käyttäjä:nsk|nsk]], otin tämän nyt vastuulleni. Nostin itseni ylläpitäjistä byrokraatteihin suoraan tietokantaan, toivottavasti kukaan ei pahoita mieltään tällaisen diktaattorimaisen käytöksen takia. :) Spammiaalto pitäisi ensin saada kuriin, lisäsin sitä varten captchan uuden tunnuksen luontiin. Aivan suoraan se ei mennyt vaan hiukan piti laajennuksen PHP-koodeja muokata käsin, en siis ihmettele jos siinä ilmenee häikkää. Jätin sinne sen perinteisen version jossa lasketaan helppoja laskutoimituksia, jos se ei riitä pitämään jästejä poissa niin pistetään sitten jotain vahvempaa. Seuraava askel olisi saada jo luodut spammit poistettua järjestelmästä jotenkin, niitä täällä kyllä riittää. Niin ja short-URLeja en muuten ainakaan vielä saanut toimimaan vaikka useamman tunnin pähkäilin, kai nekin jotenkin tarttis saada... - [[Käyttäjä:nsk|nsk]]

Versio 27. helmikuuta 2013 kello 22.41

Nuvola_apps_knewsticker.png Ajankohtaisia tapahtumia geowikissä

Uudet ja hienot toiminnot voi lisätä tähän listaan. Kehitysehdotuksia kaivataan edelleen ja ideoita kannattaa esittää esimerkiksi kahvihuoneessa.


Wikin suojaus

Tämän Wikin pitäisi nyt kokonaisuudessaan olla suojattu siten, että vain kirjautuneilla käyttäjillä on mahdollisuus muokata sivuja. – ExTechOp 14. maaliskuuta 2010 kello 13.28 (UTC)

Wikin päivityshistoriaa, tietoa muutoksista ja sen semmoista

2013-02-27 21:41 (UTC+2): Ajattelin tähän alkaa listailemaan juttua muutoksista. Geowiki sai tässä kuluneen viikon aikana uuden isännän kun minä, nsk, otin tämän nyt vastuulleni. Nostin itseni ylläpitäjistä byrokraatteihin suoraan tietokantaan, toivottavasti kukaan ei pahoita mieltään tällaisen diktaattorimaisen käytöksen takia. :) Spammiaalto pitäisi ensin saada kuriin, lisäsin sitä varten captchan uuden tunnuksen luontiin. Aivan suoraan se ei mennyt vaan hiukan piti laajennuksen PHP-koodeja muokata käsin, en siis ihmettele jos siinä ilmenee häikkää. Jätin sinne sen perinteisen version jossa lasketaan helppoja laskutoimituksia, jos se ei riitä pitämään jästejä poissa niin pistetään sitten jotain vahvempaa. Seuraava askel olisi saada jo luodut spammit poistettua järjestelmästä jotenkin, niitä täällä kyllä riittää. Niin ja short-URLeja en muuten ainakaan vielä saanut toimimaan vaikka useamman tunnin pähkäilin, kai nekin jotenkin tarttis saada... - nsk