Ero sivun ”Waymarking.com” versioiden välillä

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p
p (typo)
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Waymarking.com''' on [[Groundspeak]]in hallinnoima sivusto [[reittipiste]]ille. Sivustolla on joukko erilaisia kategorioita, joihin käyttäjät voivat lisätä omien suosikkikohteidensa koordinaatteja. Toiset käyttäjät voivat vierailla näissä kohteissa ja kirjata käytinsä sivustolle. Toisissa kohteissa vaaditaan käynnin dokumentoimista esimerkiksi valokuvalla, mutta toisissa riittää ilmoitus käynnistä paikalla.
+
'''Waymarking.com''' on [[Groundspeak]]in hallinnoima sivusto [[reittipiste]]ille. Sivustolla on joukko erilaisia kategorioita, joihin käyttäjät voivat lisätä omien suosikkikohteidensa koordinaatteja. Toiset käyttäjät voivat vierailla näissä kohteissa ja kirjata käyntinsä sivustolle. Toisissa kohteissa vaaditaan käynnin dokumentoimista esimerkiksi valokuvalla, mutta toisissa riittää ilmoitus käynnistä paikalla.
  
 
Sivuston tarkoituksena on eriyttää erityisesti [[bongauskätkö]]t omalle sivustolleen, jotta [[Geocaching.com]] voi keskittyä [[purkki|rasia]]llisten kätköjen [[listaus|listaukseen]].
 
Sivuston tarkoituksena on eriyttää erityisesti [[bongauskätkö]]t omalle sivustolleen, jotta [[Geocaching.com]] voi keskittyä [[purkki|rasia]]llisten kätköjen [[listaus|listaukseen]].

Nykyinen versio 23. helmikuuta 2010 kello 13.18

Waymarking.com on Groundspeakin hallinnoima sivusto reittipisteille. Sivustolla on joukko erilaisia kategorioita, joihin käyttäjät voivat lisätä omien suosikkikohteidensa koordinaatteja. Toiset käyttäjät voivat vierailla näissä kohteissa ja kirjata käyntinsä sivustolle. Toisissa kohteissa vaaditaan käynnin dokumentoimista esimerkiksi valokuvalla, mutta toisissa riittää ilmoitus käynnistä paikalla.

Sivuston tarkoituksena on eriyttää erityisesti bongauskätköt omalle sivustolleen, jotta Geocaching.com voi keskittyä rasiallisten kätköjen listaukseen.

Linkit

Waymarking.com