GCZTY4

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
MicroMutteri
Sivusto Geocaching.com GCZTY4 (Linkki kätkökuvaukseen)
Koordinaatit
80px-Muu_vaara_189.svg.png Geocaching.fi-wikillä ei ole lupaa julkaista Geocaching.comissa julkaistujen kätköjen koordinaatteja ilman omistajan suostumusta. Voit auttaa wikiä tarjoamaan parempia palveluita syöttämällä omien kätköjesi koordinaatit (alt-e). Kätkösi lisätään wikikätköjen listaan, kun muutat käytettävän mallipohjan muotoon Kätkökuvaus-GC2.
Paikkakunta Helsinki
Omistaja mrLava
Tyyppi Multikätkö
Koko Mikro
Vaikeus https://www.geowiki.fi/images/2.png
Maasto https://www.geowiki.fi/images/1.5.png
Piilotettu 15.12.2006


Lokit

ftf.png 17.12.2006 00.35 Ville Saari (FTF merkitty)
https://www.geowiki.fi/images/s3.png
Olipas hankala löytää. Tätä se FTF-metsästys teettää, kun joutuu beta-testaamaan uudet kätköt.

Ykkösrastin laskettavia asioita on huolellisesti laskien hieman eri määrä, kuin mitä kätkön omistaja oli saanut tulokseksi ja lisäksi laskukaavoihin oli eksynyt pikku virhe, joten piti ensin arvata "oikea" väärä määrä laskettaville ja sitten vielä laajentaa etsintäalue yli 30 metrin päähän koordinaattipisteestä ennen kun purkki löytyi.

Toisella visiitilläni kätköpaikalle tapasin pari muuta kätköilijää ja etsimme purkkia kimpassa. Lopulta sain kopeloitua purkin käsiini paikasta, johon ExTechOp oli juuri katsonut näkemättä sitä. Tämä paikkasi sen nöyryytyksen, jonka koin edellisellä FTF-metsästysreissulla, jossa Hikerbiker loihti purkin esiin paikasta, johon mä olin jo katsonut :-)