Mediakätkö

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mediakätkö tarkoittaa kätköä, joka on tavalla tai toisella esitetty Suomen valtamedioissa eli lehdissä, televisiossa tai radiossa.

Mediakätköjä

Dexal-kampanja

Kirjastokätköt

Kesällä 2006 Helsingin kirjastotoimi järjesti tutustumiskampanjan kätköilyyn. Kampanjan yhteydessä piilotettiin muutama kätkö kirjastojen läheisyyteen ja lainattiin kirjastokortilla GPS-laitteita kokeilukäyttöön. Kätköjä oli kaiken kaikkiaan kuusi, joista viimeinen bonuskätkö oli Suomenlinnassa. Kaikki kätköt löytäneet palkittiin kunniakirjalla ja 128 megatavun USB-muistilla.

JOX-ohjelma

YLE FST5:n 5.11.2006 lähetetyssä JOX-ohjelmassa piilotettiin kätkö Makkarataloon. Mukana piilottamassa olivat Kike_B ja Liimes. Kätkö nimeltään Korv med JOX julkaistiin Geocaching.comissa lähetyksen aikana.

Hiki-kätkö

Kätkön piilottajana toimi Pirita ja se julkaistiin 8.11.2006 klo 19.35 lähetetyn Hiki-ohjelman yhteydessä. Kätkö oli VHS-videokotelo ja sisälsi ainoastaan lokikirjan ja kehoituksen ottaa yhteyttää tiettyyn sähköpostiosoitteeseen jos olit kätkön ensimmäinen löytäjä. Kätkö oli piilotettu Yleisradion Pasilan toimipisteen välittömään läheisyyteen koordinaatteihin <geo>60.20628 N 24.92329 E</geo>.

Kellokas

Hyvinkään seudun kaupunkilehti Kellokas esitteli harrastusta marraskuussa 2006 ilmestyneessä numerossaan ja Vilosparta oli mukana piilottamassa lehden nimikkokätköä Kellokas.

Linkit