TC7MH

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Cannonade from Suomenlinna #2
Sivusto Terracaching.com TC7MH
Koordinaatit
N 60° 8.978'
E 24° 58.769'
(KP, GM, GC)
Paikkakunta Helsinki
Omistaja Virvatuli
Tyyppi Terrakätkö
Koko Normaali
Vaikeus https://www.geowiki.fi/images/0.png
Maasto https://www.geowiki.fi/images/0.png
Piilotettu 15.3.2006


Kätkörasian käyttämistä tykin ammuksena. Seuraa linkkiä Terracaching-sivustolle, josta löydät kätkökuvauksen kokonaisuudessaan.

Lokit

https://www.geowiki.fi/images/found.png 11.6.2007 20.45 Tweeties
https://www.geowiki.fi/images/s4.png
We searched this cache several times during spring, but based on the logs back then, we thought that the cache was just too well hidden for us. We noticed that the cache had been replaced and went to get it right it away. This completed our hunt for the cannonade series! TFITB LN. TFTC!
https://www.geowiki.fi/images/found.png 5.6.2007 21.00 lq
https://www.geowiki.fi/images/s3.5.png
Tämä tykki oli itse asiassa viimeinen sarjan kolmesta (alkuperäisistä) minkä löysin. Päätin kuitenkin aloittaa varsinaisten kätköjen etsimisen tästä, kun olin kuullut että tällä tuntuisi olevan vähiten heittoa ballistisissa laskuissa. Kolmosta pääsenkin nyt sitten ampumaan kahdella eri tykillä...

FITBRAIN palasi uudistetuille lähtökuopille. Kiitoksia kätköstä.

https://www.geowiki.fi/images/found.png 9.2.2007 14.05 Jouni Jurmu
https://www.geowiki.fi/images/s3.5.png
Tämä tykki oli helpoin löytää Suomenlinnasta. Tunnistin kuvan paikan, koska olin aikaisemmalla käynnillä ottanut kuvia tuohon suuntaan. Saatoin vain kävellä paikalle ja ottaa tykin koordinaatit ylös.

Kätköpaikalla kävin joku viikko sitten kun ei ollut vielä lunta, jäätä, vaan ihan syksyinen keli. Kävin pimeällä tosin. Silloin koordinaattini osoittivat mielestäni kauemmaksi.

Olen ollut vähän ihmeissäni näistä kätköistä. Minulla on Excel taulukossa kaavat. Lukuja muuttamalla saa periaatteessa laskettua, nämä kaikki kolme Cannonadea, solveltaen. #1 n. 10 metrin heitto. #3, ei löytöä, koordinaatit heittävät paljon, luulen . Siksipä tämän koordinaateista ei ollut tietoa, mihin suuntaan poikkeama on. Tänään päivänvalossa oletetulle kätköpaikalle mennessä, katselin matkalla jo sopivia kohteita. Katsoin jo pari/kolme kohtaa jo melko kaukaa. Yllätys tapahtui sitten. Kätkö löytyi. Ihmettelin, miten se on jo täällä. GPS näytti tosin 7 metriä kätköön, kun katsoin sen lukemia. Eli laskelmat olivat aika tarkat

https://www.geowiki.fi/images/found.png 6.12.2006 19.45 Ville Saari
https://www.geowiki.fi/images/s3.5.png
Mä yritin löytää tätä jo viime kesänä ja tulin kurkanneeksi juuri oikeaan paikkaankin, mutta näköjään kätkön varsin simppeli naamiointi oli onnistunut hämäämään mua. Myöhemmin palasin paikalle monta kertaa, mutta en tsekannut uudestaan juuri tuota mestaa, vaan laajensin etsintäaluetta ulommas ja ulommas, koska kshdessa muussa Cannonade-kätkössä mulla oli ollut varsin isoja poikkeamia koordinaateissa.

Tänään tapasin kätkön omistajan Rautapyörä-eventissä ja hän vihjaisi, mistä päin kätköä kannattaa etsiä. Olin hieman ihmeissäni miten se siellä voi olla, kun olin tuon alueen jo nuuskinut läpi, mutta kun menin paikan päälle, niin siellähän se purkki möllötti ja suunnilleen niin ilmeisenä kuin kätkö vain voi.

Noukin FITB Yllätyksen talteen.

https://www.geowiki.fi/images/found.png 3.6.2006 jk42
https://www.geowiki.fi/images/s4.png
Pähkäily ja googlen avustamat laskutoimitukset osuivat nappiin... Tuttu paikka, jonka olisin itsekin joskus kätköttänyt, mutta tuskin yhtä mielenkiintoisesti! Poikkeuksellisen hieno toteutus. Sääli vaan, että kyseessä on TC-kätkö... Emme tue.
https://www.geowiki.fi/images/note.png 2.6.2006 16.00 Liimes
Pudotan pari reissaajaa.
https://www.geowiki.fi/images/ftf.png https://www.geowiki.fi/images/found.png 16.3.2006 12.15 Liimes (FTF merkitty)
https://www.geowiki.fi/images/s4.png
Todella hieno toteutus ja hyvä piilo.