YLE1PS

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Puoli seitsemän geokätkö
Sivusto yle.fi YLE1PS
Koordinaatit
N 60° 16.504'
E 24° 57.255'
(KP, GM, GC)
Paikkakunta Helsinki
Omistaja Minna Perovuo
Tyyppi Peruskätkö
Koko Normaali
Vaikeus https://www.geowiki.fi/images/1.5.png
Maasto https://www.geowiki.fi/images/1.5.png
Piilotettu 16.9.2011


Kätkö on piilotettu Haltialan tilalle. Aukiololoaikoina on syytä noudattaa asianmukaista varovaisuutta.

(Loki-vipstaakkelin "Arviointi" ei toimi. Voit kuitenkin lisätä linkin toimivaan png-kuvatiedostoon manuaalisesti, mikä vaatii kirjautumisen wikiin.)

Lokit

https://www.geowiki.fi/images/found.png 17.9.2011 14:15 H&I.
https://www.geowiki.fi/images/s.png
Epävirallinen FTF 17.9.11 14:17

Sattumalta avasin telkkarin juuri kun juttu kätköilystä alkoi. Ainahan sellainen kiinnostaa. Pätkä oli ihan mukava, joskin epätarkka. Vaihtotavaroiden ja reissaajien eroa ei selitetty kunnolla ja geocaching.comin osuus oli jätetty pois kokonaan. Kätköily pelkän geocache.fi:n varassa kun ei onnistu.

Katselin siinä illalla josko kätkön sijainti ilmestyisi jutussa kerrottuihin paikkoihin, mutta eipä näkynyt. Aamulla (no, päivällä) herättyäni aamiaisen jälkeen tsekkasin tilanteen ja ilokseni kätkö oli \"julkaistu\" ja naatiti osoittivat vallan mainiosti paikkaan, jonne oli matkaa linnuntietä kaksi kilometriä. Suoraa reittiä Ylästösta Haltialaan ei ole, joten todellinen matka oli selvästi enemmän, mutta juuri sopiva pyöräiltäväksi.

Aamupäivän auringonpaiste oli vaihtunut pilvisyydeksi ja sataa tihuuttelikin hieman, mutta polkaisin kuitenkin matkaan. Vähän huonommalla säällähän olisi vain vähemmän ulkopuolisia paikalla. Perillä huomasin, että ihan riittävän vilkasta oli nytkin ja jouduin odottelemaan, ennen kuin pääsin sujahtamaan suojaisampaan paikkaan etsiskelemään kätköä. Nopeasti iso loota löytyi ja yllätyksekseni kaikki palkintotavarat olivat vielä paikallaan ja lokikirja tyhjä. Kirjasin löydön ja nappasin kirjan mukaani.

Vaihtotavaroiden kanssahan on periaate, että pitäisi jättää jotain vähintään yhtä arvokasta tilalle. Eihän minulla Kyrön nimmarilla varustettua kirjaa vastaavaa tietenkään ollut tarjota (eikä edes harvinaisia nimmareita), mutta koska kyseessä oli ensilöytäjäpalkinto, oletin että tässä tapauksessa voisi joustaa ja pudotin purkkiin pikkuisen hauvelin.

Piilotin lootan niin kuin se oli löydettäessä ja tarkistin vielä kauempaa, miltä se näytti. Tietysti olin laittanut tarrapuolen näkyviin, ja salkku erottui hyvin. Ei muuta kuin uudelleen kurottelemaan kääntämään se oikein päin. Nyt ei sitä enää huomannut, vaikka tiesi mistä katsoa.

Kiitokset kätköstä ja kirjasta. Voisihan tämän julkaista ihan oikeastikin tuolla geocaching.comin puolella.

https://www.geowiki.fi/images/note.png 16.1.2012 20:25 rauski
N 60° 16.504\'

E 24° 57.255\' Koordinaatteihin pientä tarkennusta, vaikka varmasti löytyy alkuperäisilläkin!

https://www.geowiki.fi/images/found.png 15.1.2012 19:30 ihmiskoira
https://www.geowiki.fi/images/s2.png
Naatit heittivät vajaan ~10 metriä, mutta sijainti on kyllä jokseenkin ilmeinen, tosin lähestymissuunnasta johtuen oli ensin katsastettava toinen mahdollinen vastaava. :) Omalla tavallaan laadukaskin purkki oli vielä varsin hyvässä potkussa ja aiemmin lokikirjanneina oli hieman yllättäen vain viisi nimimerkkiä. PS-logolla varustettu lippis odottaa näemmä edelleen ottajaansa. Lippiksen PS-kirjailu muistutti aavistuksen liikaa Basic Finns:ien logoa, joten sai jäädä vaikka uusi kesäkäkköilykotsa olisikin ollut tarpeen. :D Toki talven yli l. toistaiseksi mennään hieman lämpimämmällä versiolla. EOEJ

Kiitos kätköstä!

https://www.geowiki.fi/images/found.png 13.1.2012 20:20 rauski
https://www.geowiki.fi/images/s.png
Tallella oli! Ohikulkiessa muistin tällaisenkin olemassaolon ja kävin \"ratsaamassa\" :mrgreen:

Hieno loota, kiitoksia...eikun julkaisuun vaan.