GCKFTD

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Versio hetkellä 25. elokuuta 2007 kello 16.57 – tehnyt Weblog (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pöyrisjärvi
Sivusto Geocaching.com GCKFTD (Linkki kätkökuvaukseen)
Koordinaatit
80px-Muu_vaara_189.svg.png Geocaching.fi-wikillä ei ole lupaa julkaista Geocaching.comissa julkaistujen kätköjen koordinaatteja ilman omistajan suostumusta. Voit auttaa wikiä tarjoamaan parempia palveluita syöttämällä omien kätköjesi koordinaatit (alt-e). Kätkösi lisätään wikikätköjen listaan, kun muutat käytettävän mallipohjan muotoon Kätkökuvaus-GC2.
Paikkakunta Enontekiö
Omistaja Galwran
Tyyppi Peruskätkö
Koko Normaali
Vaikeus https://www.geowiki.fi/images/2.png
Maasto https://www.geowiki.fi/images/5.png
Piilotettu 2.9.2004


Lokit

ftf.png 20.8.2007 13.30 Ville Saari (FTF merkitty)
https://www.geowiki.fi/images/s4.5.png
Tää oli rankkaa, mutta niin pitikin, koska juuri siksi olin valinnut nimenomaan tämän purkin kahdenneksituhannenneksi löydökseni. Multa meni viisi tuntia päästä parkkipaikalta kätkölle. Paluumatka meni paljon nopeammin (3 tuntia), sillä mun ei tarvinnut kiertää kaikkia niitä umpikujia, joita olin tulomatkalla yrittänyt etsiessäni reittiä läpi suosokkelon. Kumisaappat pysyivät tuurilla kuivana, mutta monessa kohtaa oli pludaus lähellä. Vietin maastossa kaiken kaikkiaan 9 tuntia.

Eikä rankkuus rajoittunut pelkästään paikallepääsyyn. Kätkön löytämisessä oli myös täysi työ. Mä etsin tosi laajan alueen ja olin jo lopulta hyväksynyt tappion, mutta tutkin vielä jemmapaikkoja epärealistisen kaukana nollapisteestä ihan vain muodon vuoksi, kun kätkö yllättäen pomppasi esiin.

Kätkön kunto oli hämmentävä melkein kolmivuotiaaksi purkiksi! Se näytti siltä kuin olisi jemmattu eilen. Purkki oli aivan puhdas sisältä ja ulkoa ja sisäpuoli oli kuiva kuin Sahara. Kaikki tavarat olivat priimakunnossa ja muovipussit niiden ympärillä näyttivät ihan uusilta. Jätin geokolikon. TFTC.