GC10F6J

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tie
Sivusto Geocaching.com GC10F6J (Linkki kätkökuvaukseen)
Koordinaatit
80px-Muu_vaara_189.svg.png Geocaching.fi-wikillä ei ole lupaa julkaista Geocaching.comissa julkaistujen kätköjen koordinaatteja ilman omistajan suostumusta. Voit auttaa wikiä tarjoamaan parempia palveluita syöttämällä omien kätköjesi koordinaatit (alt-e). Kätkösi lisätään wikikätköjen listaan, kun muutat käytettävän mallipohjan muotoon Kätkökuvaus-GC2.
Paikkakunta Helsinki
Omistaja SilverQuick
Tyyppi Multikätkö
Koko Pieni
Vaikeus 3.png
Maasto 2.png
Piilotettu 21.1.2007


Lokit

ftf.png 22.1.2007 23.05 Viisikko (FTF merkitty)
s0.png
ftf.png 22.1.2007 23.05 Ville Saari (FTF merkitty)
s3.png
Olihan mystinen multi. Aika mystiseksi jäi. Tuntuu siltä, että SilverQuickin aivotoiminta pyörii jossain ihan eri ulottuvuuksissa kuin omani. Kätkö kuitenkin löytyi kimppaoperaationa Viisikon kanssa.

Tää oli mun toinen FTF tänä iltana. Olin varsinaisesti jahtaamassa Helsinki-Vantaa mysteeriä, mutta lähtiessäni nappasin nopeasti tämänkin kätkökuvauksen mukaani tietokoneen ruudulta räpsäistynä digikuvana kamerassani, että voisi edes yrittää tavallista löytöä lentokentän FTF-singahduksen jälkeen. En elätellyt kovin kummoista toivoa siitä, että saisin tästäkin FTF:n, koska kätkö on Viisikon reviirillä ja mulla on handicappina se, että hain ensin toista FTF:ää.

Viisikko oli kuin olikin ensin paikalla, muttei saapuessani ollut vielä löytänyt purkkia, joten otimme sitten kimppa-FTF:n. Yleensä mulla ei ole tapana merkitä löytöä FTF:ksi, ellen ollut tiukasti eka, joka purkin näki, mutta tää on poikkeus, koska löytö oli todella aidosti yhteistyötä. Olisi ollut jos ei mahdotonta, niin ainakin paljon työläämpää kummalle tahansa yksinään.