GC1P0F7

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rudi
Sivusto Geocaching.com GC1P0F7 (Linkki kätkökuvaukseen)
Koordinaatit
80px-Muu_vaara_189.svg.png Geocaching.fi-wikillä ei ole lupaa julkaista Geocaching.comissa julkaistujen kätköjen koordinaatteja ilman omistajan suostumusta. Voit auttaa wikiä tarjoamaan parempia palveluita syöttämällä omien kätköjesi koordinaatit (alt-e). Kätkösi lisätään wikikätköjen listaan, kun muutat käytettävän mallipohjan muotoon Kätkökuvaus-GC2.
Paikkakunta Tampere
Omistaja kaskas
Tyyppi Multikätkö
Koko Pieni
Vaikeus 2.png
Maasto 2.png
Piilotettu 22.3.2009


Lokit

ftf.png 22.3.2009 18:10 sakura_ (FTF merkitty)
s3.png
Katsoin koneelta että kolmen kilometrin päähän oli tupsahtanut multi 25 minuuttia sitten. Kolmen minuutin harkinta-aika ja fillarin selkään. Alkupisteellä laskin kolme tolppaa liian vähän ja oletetulla loppupisteellä aloin iteroida tolppalukemaa ylöspäin. Kolmen yrityksen jälkeen paikka näytti lupaavalta, joten eikun etsimään. Ja sieltähän se sitten löytyi. Purkki oli jäätynyt paikalleen, joten tiesin jo siinä vaiheessa olevani ensimmäinen löytäjä.

Saatuani purkin takaisin paikalleen jalkapari ilmestyi sillan viereen. Joku muukin oli päässyt loppupisteelle asti ja juttelimme hetken kätköilystä. Sitten lähdin kotiin ja korkkasin Cantillon Kriekin ensimmäisen FTF:ni kunniaksi.