GCY3MZ

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Myllymäen varustukset: Tukikohta II
Sivusto Geocaching.com GCY3MZ (Linkki kätkökuvaukseen)
Koordinaatit
80px-Muu_vaara_189.svg.png Geocaching.fi-wikillä ei ole lupaa julkaista Geocaching.comissa julkaistujen kätköjen koordinaatteja ilman omistajan suostumusta. Voit auttaa wikiä tarjoamaan parempia palveluita syöttämällä omien kätköjesi koordinaatit (alt-e). Kätkösi lisätään wikikätköjen listaan, kun muutat käytettävän mallipohjan muotoon Kätkökuvaus-GC2.
Paikkakunta Vantaa
Omistaja Linnunhammas
Tyyppi Peruskätkö
Koko Pieni
Vaikeus 1.5.png
Maasto 4.png
Piilotettu 3.9.2006


Lokit

arvio_pieni.png 23.9.2006 13.05 Liimes
s2.5.png
Ei kovin mielenkiitoinen paikka tahi kätkö.
ftf.png 4.9.2006 17.15 Ville Saari (FTF merkitty)
s2.5.png
Olihan vaivalloinen löytö. Ekan visiitin tein keskellä yötä ja nuuskin fikkarin valossa kaikki paikat läpi mukaanlukien oiken paikan, mutten vain tullut kääntäneeksi oikeaa kiveä. Kastuin vain läpimäräksi sateessa.

Aamupäivällä lähdin yrittämään uudestaan ja tällä kertaa yritin etsiä vihjekuvan mukaista paikkaa enkä itse kätköä, mutten löytänyt sitäkään. Se oli siellä kyllä, mutta väärä tulkinta kuvassa olevien kohteiden etäisyyksistä toisiinsa nähden sai aikaan sen, ettei kuva näyttänyt sopivan maastoon ollenkaan. Tällä visiitillä törmäsin SilverQuickiin ja etsimme jonkun aikaa kimpassakin, mutta tuloksetta.

Sitten kotona kuvaa tutkiessa mulla leikkasi miten se oikeasti pitää tulkita ja tajusin heti mihin paikkaan maastossa se sopii, joten palasin paikalle kolmannen kerran tarkistamaan sopiiko se myös oikeaan maastoon eikä vain mun muistikuvaan siitä. Sopihan se ja koska paikan löytäminen supisti etsintäalueen muutamaan neliömetriin, niin kätkökin löytyi heti. Piilo on aika huono - joku ohikulkija tulee luultavasti ennen pitkää tönäisemään kätkön esiin.