TC9AJ

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ei sitä noin tehdä!
Sivusto Terracaching.com TC9AJ
Koordinaatit
N 60° 13.244'
E 24° 51.926'
(KP, GM, GC)
Paikkakunta Helsinki
Omistaja Ville Saari
Tyyppi Terrakätkö
Koko Normaali
Vaikeus 2.png
Maasto 3.png
Piilotettu 1.12.2007


Kun etsin tältä alueelta erästä geokätköä, löysin mainion piilopaikan aivan läheltä paikkaa, josta lopulta löysin kyseisen kätkön. Ihmettelin suuresti sitä, ettei tuon kätkön piilottaja ollut käyttänyt tuota mainiota piilopaikkaa, mutta kun ei se kelvannut, niin käytin sen sitten itse. Ihan vain vinoiluna siitä, että miksi piilottaa mikro, kun isommallekin olisi jemmapaikka ;-)

Koordinaatit tässä osoittavat parkkipaikan. Katso terracaching.comista kätkön koordinaatit.

Lokit

dnf.png 18.7.2014 13:40 sakura_
Ei osunut näppeihin tai silmiin vaikka suunnilleen kaikki loogiset kolot kuvittelin tutkineeni taskulampun valossa. Villen kanssa käydyn keskustelun pohjalta tämä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä kadonnut.
found.png 10.7.2010 19:40 nsk
s.png
Viereinen geokätkö löytyi melkeinpä heti mutta tätä joutui jo hieman etsimäänkin. Mitään kumisaappaita ei varustukseen kuulunut joten ihan paljain jaloin käväisin purkilla, hyvin selvisi ilman vammoja kun vaan eteni varovasti ja astui vaan isommille kiville jotka näkyivät parhaiten pinnan alla. Vesi oli todella lämmintäkin joten ei ollut siitäkään haittaa näin hellepäivänä. Viilensi kyllä mukavasti kun muuten oli kokoajan hiki ja kuuma. Kuten tuon naapuripurkinkin loggaukseen jo kirjoitin niin hieno paikka kätkölle, kiitos tästä terrastakin!
found.png 28.6.2010 23:30 NMS68
s.png
Geokätkö löytyi joskus viime syksynä ja silloin näin myös tämän terran. En kuitenkaan halunnut kahlata kylmässä vedessä. Nyt oli hyvä tilaisuus palata paikalle. KK.
found.png 12.10.2008 11:15 teamkiisseli
s.png
Ei tiedetty, että täällä on tarjolla kaksi purkkia. Tämä löytyi niistä ensimmäisenä ja paluumatkalla sitten Teemunkin purkki. Eka terrakätkömme. Kiitos.
found.png 27.9.2008 13:30 Tweeties
s.png
Joo, kyllähän isompi rasia on aina mukavampi. Ja ei tällaiseen paikkaan tarvitsekaan turhan vaikeasti löydettävää piilottaa, koska itse paikalla vierailu on jo elämys sinällään. Teemun mikroa jouduttiinkin sitten etsimään tarkalla syynillä. Kiitoksia kätköstä!
found.png 6.7.2008 16:40 rvk
s.png
Aikaa sitten koetin löytää Mätäjoen siltaa, tuloksetta. Huomasin silloin tämän kätköpaikan ja tämä purkki on ymmärtääkseni tulosta tekijän kanssa silloin käymästäni keskustelusta - eli kuinka Teemu Laitinen on oikeasti voinut jättää kyseisen paikan käyttämättä.

Nyt olin Ranysin kanssa liikkeellä ja tämä purkki löytyi - vähemmän yllättävästi edellinen huomioiden - erittäin helposti. Kärsivällisyyttä mikronmetsästykseen smallin mentävästä paikasta ei kuitenkaan tälläkään kertaa ollut juuri enempää, joten soitin VS:lle tämän purkin kätkötiedotteesta löytyneeseen numeroon ja kysyin vinkkiä Laitisen purkkiin.

Kävi ilmi, että Laitisen purkissa on huomattavan vähän loggauksia ja moni joka on löytänyt tämän, on logannut gc.com:iin löytönsä Mätäjoen siltana. FAIL! :)

Otimme siis valokuvat Mätäjoen sillan lokista ja postaan ne seuraavaksi kyseisen purkin loggaukseni yhteyteen.

found.png 1.7.2008 13:40 VeskuR
s.png
Samat sanat kuin Terracachingissa!

TFTC!

found.png 31.5.2008 19:35 annale
s.png
Ensimmäinen muukätköni!

Viereisen geokätkön olin jo löytänyt aiemmin, mutta silloin en tätä. Nyt kun oli Huuvia varten kumpparit jalassa löytyi tämäkin. Olipa mukava taas käydä täällä sillan alla. Todella hieno paikka, upea tunnelma. Vedenpintakin aika matalalla. Kiitos!

found.png 27.12.2007 10:15 Hhuikuri
s.png
Etsin erästä geokätköä tästä samasta paikasta, tämä sattui löytymään ensiksi :)

Kiitos kätköstä!

found.png 15.12.2007 15:0 Jouni Jurmu
s.png
Tulin Itäkeskuskuksesta Jokerilla Takkatielle. Siitä olikin lyhyt kävelymatka paikalla.

Olen aikaisemmin löytänyt tuon läheisen toisen kätkön, joten piti löytää vain tämä. Tiesin siis jo ennakkoon, missä tämä paikka on.

Jo aikaisemmalla kerralla tutkin aluetta tarkkaan , joten kätköpaikalla ei suurempia ongelmia ollut. Ilma oli onneksi plussan puolella, joten vesipärskeet eivät olleet jäätyneet kivien päälle. Tuosta huolimatta liikuin alueella varovaisesti. Vesi oli kohtuullisen korkealla ja virtaus oli kova. Lyhytvartiset kumisaappaat kuitenkin riittivät.

Vaikka oli päivänvalo, käytin alueella kuitenkin apuvaloa, jotta näkisin mihin jalkani pistän.

Kätköpaikka löytyi aika helposti. Kätkön käsiin saaminen virtaavassa vedessä ei ollut kovin helppoa. Purkki oli vielä aika nafti tähän paikkaan.

Kätkölokissa oli useampi nimi, kuin tänne nettiin on kirjoitettu. Viimeisimpänä, ennen lokkaustani, oli viereisen kätkön tekijän nimi.

found.png 10.1.2008 20:0 Aavikkosusi
s.png
Teemun kätkö oli löytynyt jo aikaa sitten, tämä olikin paljon helpompi. TFTC
found.png 14.12.2007 17:45 Teemu Laitinen
s0.png
Jaahas. Mikkozzz kertoi Mätäjoen sillan geokätkön loggauksessaan tästä rasiasta ja kävin sen tänään vielä hakemassa. Kotoa kätköpaikalle meni pari minuuttia jalkaisin, mutta rasian löytämiseen mieni turhan kauan ottaen huomioon, että tunnen paikan hyvin. Lähtiessäni kotoa kätkölle mietin, missä kolossa rasia voisi olla ja arvioni osui noin 20 cm:n päähän rasian oikeasta sijainnista. Tarkistin samalla oman rasiani kunnon.