TCDZG

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Muinaisrannat
Sivusto Terracaching.com TCDZG
Koordinaatit
N 60° 24'
E 22° 25'
(KP, GM, GC)
Paikkakunta Kaarina
Omistaja Naali
Tyyppi Terrakätkö
Koko Pieni
Vaikeus 2.5.png
Maasto 2.5.png
Piilotettu 23.9.2009


Koordinaatit eivät osoita kätkölle. Tarkat koordinaatit saatavissa Terracaching.comista.

Lokit

found.png 12.9.2010 20:20 reijamasa
s.png
Illansuussa päätettiin etsiä ensimmäinen terrakätkömme. Komea paikka, vaikkakaan ei lähdetty näköalan perässä kiipeämään, koska alkoi olla jo hämärää. Pellolle nousee maajussien viljan sijasta kohta taloja.
found.png 26.9.2009 16:35 nsk
s.png
Pitihän sitä käydä terralla kun sellainen kerran lähistölle julkaistiin. Purkki löytyi ihan mukavasti, itse missasin piilopaikan vaikka läheltä tutkinkin mutta onneksi kukkamaaria kuitenkin löysi purkin samaa paikkaa tutkiessaan. Hieno paikka ja kelikin suosi, kiitos kätköstä!
found.png 24.9.2009 11:50 Suurnesu
s.png
Jeejee! Ensimmäinen Terrakätkö löytynyt! :)

Jos terrakätköjen taso on tätä luokkaa, niin antaa tulla lisää vaan! Mopoilin lounastunnilla suositellulle parkkipaikalle, mutta polun löytäminen tuotti hieman vaikeuksia. Kävelin sitten pellon reunaa pitkin metsää, josta jonkinlainen polkukin löytyi. Pari kylttiä osui matkallani kätkölle. Purkki löytyi helposti, vaikka piilotus onkin sellainen, että olisi voinut aikaa helposti kulua enemmänkin. Geoeroosioonkin täällä olisi pienet mahdollisuudet. Komeita kallioita oli kätkön edessä! Loggaamisen jälkeen kävelin polkua pitkin koillisen suuntaan ja kaarsin kallion päällä olevalle kolmiomitauspisteelle katselemaan maisemia. Ja kauniiit maisemat olivatkin auringon paistaessa ja ruskan tehdessä tuloaan. Palaillessani löysin polun, joka kulki erikoisesti pellon poikki. Piirrän openstreetmappiin hieman jälkeäni, jos se helpottaisi seuraavien seikkailuja. Kiitos hyvästä kätköstä!