FIFT

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
64px-Pakollinen_pys%C3%A4ytt%C3%A4minen_232.svg.png
Tämä kätkö on arkistoitu. Kätkö ei syystä tai toisesta toiminut alkuperäisessä muodossaan. Jos haluat että tämä kätkö palautetaan, ota yhteyttä alkuperäiseen omistajaan.


FIFT
Sivusto Geowiki.fi FIFT
Koordinaatit
N 60° 27.336'
E 22° 17.139'
(KP, GM, GC)
Paikkakunta Turku
Omistaja Suurnesu
Tyyppi Mysteerikätkö
Koko Mikro
Vaikeus 5.png
Maasto 2.png
Piilotettu 12.10.2010


FIFT on sangen vaikea mysteerikätkö, joka on piilotettu erään filosofian tohtorin merkkipäivän kunniaksi. Kätkölle johtaa hyvä polku, kunhan sen ensin löytää. Pimeällä polun löytäminen on vaikeampaa. Kätköltä avautuu mielenkiintoinen maisema.

KÄTKÖKUVAUS LÖYTYY TÄÄLTÄ

vinkki 11.10.2011

Lokit

found.png 22.4.2012 22:06 nsk
s.png
Tänään koin yllättävän valaistumisen tämän kätkön suhteen ja pitihän sitä heti illalla lähteä pyöräilemään purkille. Hyvää polkua en heti löytänyt mutta eipä etenemisessä siltikään juuri ollut ongelmia. Purkki löytyi nollapisteeltä lähes samantien, kätkö oli säilynyt oikein mainiossa kunnossa vaikka edellisestä käynnistä jo tovi onkin päässyt vierähtämään. Mukavaa saada tämäkin purkki logattua, kiitos kätköstä hienolla paikalla! Loggasin 22:06.
found.png 13.10.2010 18:25 ranto
s.png
FTF kello 18:25. Ensimmäinen Wiki-kätkölöytö, ensimmäinen Wiki-FTF, ensimmäinen synttärilahjaksi saatu kätkö. Yöunet meni vähän pilalle, kun yritti ratkoa tämän vielä syntymäpäivän puolella, mutta ei onnistunut. Työpäiväkin meni vähän häneksi, mutta lopulta ratkaisu kirkastui. Sitä ennen totesin, että FT-tutkinto on ihan paperia ja kysyin vinkkiä toiselta tohtorin paperit hommanneelta.

Kiitos mukavasta pähkinästä. Idea oli kutakuinkin selvä koko ajan, mutta yksityiskohdat kuten yksiköt eivät meinanneet osua kohdalleen. Purkki oli erinomaisella ennenkäymättömällä paikalla. Kiitos hienosta synttärilahjasta. Muita hyviä olivat: tehokas taskulamppu ja lippu Juoppohullun päiväkirja -esitykseen.