TC7CW

Kohteesta Geocaching Wiki Finland
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nuuksio Chess Game
Sivusto Terracaching.com TC7CW
Koordinaatit
N 60° 16.180'
E 24° 39.040'
(KP, GM, GC)
Paikkakunta Espoo
Omistaja Virvatuli
Tyyppi Terrakätkö
Koko Normaali
Vaikeus https://www.geowiki.fi/images/3.5.png
Maasto https://www.geowiki.fi/images/3.png
Piilotettu 6.8.2005


Shakkitehtävä Espoon Nuuksiossa. Suomen ensimmäinen terrakätkö. Tällä sivulla annetut koordinaatit osoittavat Pirttimäen majalle. Kätkö sijaitsee samalla alueella ja majalle voi vaikka pysäköidä ajoneuvonsa. Siellä on myös viikonloppuisin avoinna oleva kahvio. Paikalle pääsee Espoon Keskuksesta bussilla numero 86.

Seuraa linkkiä Terracaching-sivustolle, josta löydät kätkökuvauksen kokonaisuudessaan. Toivon että kuittaat löytösi myös kuvaussivulle.

Lokit

https://www.geowiki.fi/images/found.png 25.3.2007 16:0 jyri69
https://www.geowiki.fi/images/s.png
Hieno mysteeri ja kätkö upealla paikalla. Pitkähkön Nuuksio-kierroksen viimeinen kätkö ja täältä tyytyväisenä autolle ja kotia kohti.
https://www.geowiki.fi/images/found.png 15.4.2007 14.10 Jouni Jurmu
https://www.geowiki.fi/images/s4.png
14.07.

Shakkitehtävän siirron ratkaisusta, minun ei kannata kirjoittaa. Tuntuu, että aikaa on niin vähän, ratkaistakseen näitä pitemmän kaavan mukaan.

25.3 Yritin etsiä tätä ensimmäisen kerran. Kävelin Kalmarista asti. Etsin yhdestä paikasta. Muutin koordinaatteja ja etsin uudesta paikasta. Nämä toiset koordinaatit olivat ´huonot´. Myöhemmin olen miettynyt, mikä tässä on voinut mennä pieleen. Taas myöhemmin tuli mieleen, muutinko minä luonnossa koordinaatit paikat oikein.

Tänään 15.4 Tulin Route 2000 part 2 kätköltä tänne. Tulin aikaisemmin tallentamalleni pisteelle. Katsoin kätkökuvauksen netistä. Pian huomasin, minulla oli virhe toisessa koordinaatissa. Tässähän ei laskuista voi puhua kun ´ruutujako´ on tuollainen. Tein luonnossa ruutuvihkoon ruudukon palautaakseni mieleen tämän tehtävän ja muutokset koordinaateissa. Sain uuden paikan. Oli huono. Taas uudet arvot. Ei tärpännyt. Sitten istuin alas. Tajusin etten voi etsiä ja kiipeillä alueella edestakaisin kuin ....jokin.

Laitoin sitten ruudukkoon vielä koordinaattiluvut. Näistä sitten osasin valita sopivan N ja E parin. Näillä kahdella etsintä kerralla taisn katsoa viidestä paikasta, ennenkuin tärppäsi. Huvittavaa, että hain koko yhtä (todennäköinen) ja varalle toista tämän ´kohdan´ eri kohtaa.

Oli mukavaa löytää lopulta tämä kätkö. Pienellä alueella, muutaman sadan metrin alueella, pyörin koko ajan, mutta sekoilin lukemien otossa.

https://www.geowiki.fi/images/found.png 9.1.2007 10.00 Ville Saari
https://www.geowiki.fi/images/s3.5.png
Komeet on maisemat, mutta mysteeri jäi mulle mysteeriksi. Mun shakkilautani tyrkytti sitkeästi väärää siirtoa ja kätkö löytyi brute-force-menetelmällä.
https://www.geowiki.fi/images/found.png 17.5.2006 17.30 Liimes
https://www.geowiki.fi/images/s4.png
Hieno kätkö upeissa maisemissa. Säät olivat todella suotuisat tälle pyöräretkelle.
https://www.geowiki.fi/images/ftf.png https://www.geowiki.fi/images/found.png 27.9.2005 Shambbu (FTF merkitty)
https://www.geowiki.fi/images/s4.png
Toisella yrityksellä ratkaisumme oli oikea. Erinomainen kätkö!
https://www.geowiki.fi/images/dnf.png 25.9.2005 Shambbu
Eipä löytynyt. Kotona huomasin virheen ratkaisussamme.

Etsimme täysin väärästä paikasta. Mukava patikointi joka tapauksessa!